Prijava

Vaša prijava

Za sve nove članove upis u Gradsku knjižnicu je besplatan


Povodom Dana Gradske knjižnice Velika Gorica za sve nove članove besplatan je upis u knjižnicu. Uz predočenje osobne iskaznice ili zdravstvene iskaznice za djecu novi korisnici mogu se upisati u jednom od tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, u Područnoj knjižnici Galženica ili u Dječjem odjelu.

Upisi će se odvijati u petak od 8 do 19 sati i 30 minuta. – S obzirom na to da će u vrijeme svečanosti obilježavanja 130. obljetnice knjižnice i predstavljanja monografije od 11 sati i 30 minuta do 14 sati sva tri odjela knjižnice biti zatvorena, obavještavamo korisnike knjižnice i one koji to žele postati da u to vrijeme neće biti moguće ostvariti upis niti koristiti knjižnicu. Ljubazno ih pozivamo da se obrate u knjižnicu tijekom ostatka radnog vremena, kao i da nam se pridruže na svečanosti u gradskoj vijećnici – poručili su iz Gradske knjižnice Velika Gorica.

Za sve koji se u petak ne uspiju upisati, naknadni besplatni upis održat će se u subotu. – Svaki šesti stanovnik Velike Gorice i okolice naš je član, pridružite nam se i Vi – rekli su iz knjižnice.