Prijava

Vaša prijava

Izgubila mobitel, djelatnik VG Čistoće ga našao i vratio


Članica Debatnog kluba Velika Gorica i nekadašnja novinarka Kronika Velike Gorice, Katarina Drvodelić, jutros je u samom središtu Velike Gorice izgubila mobitel. Ispao joj je iz džepa jakne kada je izlazila iz automobila kojeg je parkirala u Zagrebačkoj ulici u blizini Gradske uprave. Kada je shvatila da nema mobitela, pomislila je kako će se na popisu njezinih izgubljenih stvari naći i novi LG G5 vrijedan pet tisuća kuna.

 – Bila sam jako zabrinuta jer često gubim stvari. Nedavno sam kupila mobitel i još uvijek je u super stanju. Bilo bi mi jako, jako žao da sam ga zaista izgubila – ispričala nam je Katarina.
Problem je nastao i kada se trebala javiti prijateljici s kojom je dogovorila skorašnji susret.
– Trebala sam se vidjeti s prijateljicom koja me u međuvremenu zvala nekoliko puta i slala poruke. No kako se ja nisam javljala, što uvijek činim, ona je došla do stadija iskrene panike – rekla nam je Katarina.

Sve je trajalo oko sat vremena kada je u konačnici mobitel vraćen Katarini i to zahvaljujući djelatniku VG Čistoće koji ga je pronašao u Zagrebačkoj ulici. – On je nazvao na moj kućni, to je  bio posljednji birani broj u mobitelu. Dogovorio se naći s mojim bratom kojem je potom i predao mobitel, a kasnije sam i ja došla kući po njega jer sam morala u Zagreb na posao. Tih sat vremena bez mobitela sam se osjećala kao da fali dio mene i to me iskreno malo naživciralo – otkrila nam je Katarina i zahvalila nalazniku mobitela na dobrom djelu.