Prijava

Vaša prijava

Gorica slavi!


Tijekom vikenda odbojkaši OK Gorice u 3. kolu 2.A odbojkaške lige centar pobjedili su OK Daruvar 3:0 u setovima. Ni u jednom trenutku nije bilo upitno hoće li Goričani pobijediti pa su mogli isprobati razne postave i napade. Ovo je za njih više bila trening utakmica. U prva dva seta igralo se poen za poenom do rezultata 11:11, do kada su Goričani isprobavali nove akcije, nove napade i drugačije načine obrane. Nakon toga bježe na nekoliko poena razlike i tu prednost zadržavaju do kraja oba seta. Prvi je set završio 25:21, dok su u drugom setu uveli prvu i najjaču postavu na već navedenom rezultatu (11:11) i protivnika su ostavili na samo 15 poena.

U posljednjem, trećem setu, nisu htjeli ništa kaltulirati. Set su počeli s najjačom šestorkom na terenu, koja je i završila drugi set. Ubrzo su ostvarili veliku prednost, u jednom su trenutku vodili 16:6, te su taj treći set priveli kraju za 15-ak minuta. Na kraju je bilo 25:17 za Goričane, S ova nova tri boda Goričani ukupno imaju sedam, a priliku za osvajanje novih bodova imaju za dva tjedna. Sljedeći vikend je pauza s utakmicama u svim odbojkaškim ligama povodom Svih Svetih, a vikend nakon Goričani ugoščuju OK Čazmu.

Potrebno je reći da su i djevojke OK Gorice jučer pobijedile OK Peščenicu 3:0 u setovima. Goričanke su također igrale kod kuće i to u dvorani Osnovne škole Nikole Hribara.