Prijava

Vaša prijava

Pod vedrim nebom održat će se već peta “Noć borilačkih sportova”


Nastavlja se tradicija održavanja manifestacije “Noć borilačkih sportova”. Održat će se na otvorenom, na Trgu dr. Franje Tuđmana u subotu, 6. svibnja s početkom u 20 sati i 30 minuta.

– Pozivam sve Velikogoričanke i Velikogoričane i ljubitelje sporta da se odazovu na još jednu Noć borilačkih sportova. Zajamčen je spektakl i vjerujem da će se odazvati velik broj ljubitelja sporta i da će pogledati ovu hvalevrijednu manifestaciju i u konačnici dati podršku našim sportašicama i sportašima. Oni kroz svoje rezultate i svoj rad to apsolutno zaslužuju – poručio je Ervin Kolarec, predsjednik organizacijskog odbora.

Manifestacija, peta po redu, trajat će sat i 45 minuta, a nastupit će svi velikogorički borilački klubovi. Na samom kraju održat će se dva profesionalna meča Ivana Njegača i Ivice Bačurina protiv, zasad, još nepoznatih protivnika.

Posjetitelji će moći vidjeti borilačke demonstracije boksa, juda, karatea i taekwondoa u ringu i na “tatamiju”, a posebnu atraktivnost pružit će upravo borba pod vedrim nebom, u areni okruženoj tribinama.