Prijava

Vaša prijava

Treća pobjeda Velike Gorice


Odbojkašice Velike Gorice su s tri uzastopne pobjede najavile najozbiljniju kandidaturu za najviša mjesta, iako treba priznati da suparnice u prva dva kola (Čakovec i Daruvar) nisu bile ozbiljnija prepreka. Međutim, susret s ekipom Bjelovara bio je pravi test za igračice trenera Vinka Ivelja, koje su one riješile u tri seta. Prvi set domaće su dobile tako što su propustile prvu set-loptu (24:23) i nakon što su obranile set-loptu Bjelovarčanki pri 24:25. Drugi set osvojen je također na razliku, jer Velikogoričanke nisu kod 24:21 realizirale tri set-lopte, ali su iskoristile četvrtu. U trećoj dionici domaća ekipa je povela 7:3 i nakratko zastala (7:8), a onda ubacila u višu brzinu (12:9, 19:12, 21:14) i uvjerljivo privela susret kraju.

DSC06921

U slijedećem kolu (Vukovina, 10. studenog) Velika Gorica je domaćin ekipi Kaštela (Pribislavec), tradicionalno neugodnom suparniku, koji ju je u prošlom prvenstvu oba puta minimalno (2:3) porazio. Zbog toga u završnici prošlosezonskog doigravanja Velikogoričanke nisu imale realne šanse za osvajanje prvog mjesta. Susret s Kaštelom će dati odgovor koji je od ova dva sastava trenutačno bolji.

(DJ)

 

Velika Gorica – Bjelovar 3:0 (27:25, 26:24, 25:18)

Vukovina. Sportska dvorana OŠ Vukovina. Gledatelja 30. Nedjelja, 27.10.2013., 18 sati. Suci: Maja Raca i Predrag Dilberović.

VELIKA GORICA: Žaklina Baković (cap.), Marija Vuglenović, Marija Uzelac, Tonka Đuračić, Anamarija Knezović, Ivona Domić, Ružica Bajić (L), Marina Suhalj, Lucija Marijan (L), Marina Pavić, Nives Antolović, Iva Crnjac. Trener: Vinko Ivelj. Pomoćni trener: Dražen Uzelac.


Veliki preokret Udarnika