Prijava

Vaša prijava

Počinje nova sezona u klubu VG Limači


U ponedjeljak, 4. rujna za sve predškolarce i školarce početak je nove sezone u klubu VG Limači. Redovni program sezone 2017./2018. završava u četvrtak, 28. lipnja 2018. godine.

– Upis djeteta u klub VG Limači aktivan je i traje kroz cijelu školsku godinu. S obzirom na to da se sportske aktivnosti provode prema planu i programu Univerzalne sportske škole koje je odobrilo i verificiralo Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta, te da se prolazi kroz više sportova godišnje, a ovisno je jedino u kojem se vremenskom periodu dijete uključi u rad, tj. koji je sport u trenutku upisa aktualan – poručuju iz kluba VG Limači.

Sportovi koje nudi klub prilagođeni su dobi djeteta. Prvi dolazak djeteta potrebno je najaviti telefonskim pozivom ili SMS porukom glavnom treneru i predsjedniku kluba Ivanu Kelavi na broj telefona 098 609 630. – Prvi trening je neobavezan u smislu upisa djeteta u program, odnosno, prvi trening je probni trening. Nakon završenog treninga, vršimo razgovor s roditeljima, tj. izlazimo s povratnom informacijom vezano za sam rad, disciplinu djeteta i sve ostalo što je vezano za daljini nastavak provedbe sportske aktivnosti – objasnili su u klubu.

Ako je dijete zadovoljno grupom, konceptom treninga i radom trenera, roditelji popunjavaju upisnicu koja se dostavlja na sljedećem treningu.

Klub VG Limači svoje sportske aktivnosti provodi u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Eugena Kumičića, u Ulici Josipa Pucekovića 4. Aktivnosti se provode ponedjeljkom i četvrtkom u tri grupe:
“Sportski vrtić” (od treće do pete godine) – 19:15 do 20 sati,
“Škola sportova” (od pete do sedme godine) – 20 do 20:45 sati,
“Sportska gimnastika + škola sportova” (od sedme do trinaeste godine) – 20:45 do 21:30 sati.

Krajem lipnja iduće godine počinje “Ljetna sportska škola rolanja” koja će se održati u dva ciklusa – u lipnju i srpnju.

Više informacija o klubu nalazi se na njihovoj stranici.

Objava Počinje nova sezona u klubu VG Limači pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine