Prijava

Vaša prijava

Rekreativni turnir odbojke na pijesku održat će se sljedeći vikend


I ove godine organiziran je rekreativni turnir u odbojci na pijesku – “Gorica Open 2017.”. Riječ je o mješovitom seniorskom rekreativnom turniru trojki koji po drugi puta organizira DŠR Kop Tur. Turnir se igra od petka, 8. rujna do nedjelje, 10. rujna na igralištu za odbojku na pijesku kod Osnovne škole Eugena Kumičića.

– Rekreativni turnir će trajati tri dana i bit će koncipiran tako da se odigra što veći broj utakmica. Prihod skupljen od turnira će se djelomično dati u nagradni fond, a djelomično uložiti za održavanje terena i čitavog projekta. Turnir će imati dodjelu odličja i nagrada za prvo, drugo, treće i četvrto mjesto. Svaki sudionik turnira će imati osiguran topli obrok i piće – poručuju organizatori.

Prijaviti se mogu mješovite trojke, uz mogućnost jedne zamjene. Dan prije samog turnira odredit će se sustav igre, ovisno o broju prijavljenih ekipa. Kotizacija po ekipi iznosi 150 kuna.

Turnir će u petak početi u poslijepodnevnim satima. Udarac otvorenja izvest će gradonačelnik ili pročelnik za sport sa svojom ekipom, a turnir će se nastaviti tijekom vikenda. Organizirano je, kao i prošle godine, mjerenje brzine udarca u muškoj i ženskoj kategoriji. Finale i dodjela nagrada se predviđa oko 22 sata.

Sva tri dana, uz dobru igru, događaj će pratiti kulturno-zabavni program za građane. – Kulturno-zabavni program vodit će organizator u suradnji s Udrugom za promicanje kulture Art Incognito i raznim gostima. Zagarantirana je dobra zabava uz odličnu glazbu i atraktivnu igru velikogoričkih odbojkašica i odbojkaša – rekli su organizatori.

Prijave se primaju na e-mail udruga.koptur@gmail.com ili na broj telefona 095 1995 048.

Objava Rekreativni turnir odbojke na pijesku održat će se sljedeći vikend pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.