Prijava

Vaša prijava

Prilika za ugostitelje: Turistička zajednica daje u zakup prostor u središtu grada


Turistička zajednica Velike Gorice objavila je Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora za ugostiteljsku djelatnost budućeg Centra za posjetitelje. Prostor je veličine 87 četvornih metara te 50 kvadrata vanjske nenatkrivene terase.

– U ugostiteljskom objektu, koji ima tendenciju postati gradska kavana nudit će se, među ostalim, i domaći proizvodi; rakije, likeri i tome slično. Poslovni prostor se daje na zakup na 10 godina, a prijavitelj se najmanje godinu dana mora baviti ugostiteljskom djelatnošću. Početni iznos mjesečne zakupnine je sedam tisuća kuna – rekli su u Turističkoj zajednici.

Svi zainteresirani mogu pogledati poslovni prostor od ponedjeljka do petka od 9 do 11 sati uz prethodnu najavu dan ranije na broj telefona 01 6222 378.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od objave natječaja, a javno otvaranje ponuda je 18. rujna u podne. Cijeli natječaj možete pročitati ovdje.

Objava Prilika za ugostitelje: Turistička zajednica daje u zakup prostor u središtu grada pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.