Prijava

Vaša prijava

U Gorici održane prijateljske utakmice Slovenki i Hrvatica u sjedećoj odbojci


U velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani ovog vikenda održane su dvije prijateljske utakmice ženskih reprezentacija Slovenije i Hrvatske u sjedećoj odbojci. Slovenke su u obje utakmice slavile s uvjerljivih 3:0. Ovi susreti odigrani su povodom priprema za predstojeće Europsko prvenstvo u sjedećoj odbojci koje će se održati u Poreču od 4. do 11. studenog.

Izbornik hrvatske reprezentacije Marko Pavičić izrazio je zadovoljstvo s odrađenim pripremama sa Slovenkama jer su one na prošlom Europskom prvenstvu 2015. zauzele treće mjesto i sam taj rezultat govori da je pred nama još dugi put da ih dostignemo u kvaliteti.

– Hrvatska ženska reprezentacija natječe se tek pet godina dok su Slovenke u samom vrhu europske i svjetske sjedeće odbojke već dvadesetak godina. Do nastupa na EP-u u Poreču odradit ćemo još nekoliko pripremnih utakmica s našim prijateljicama iz Slovenije, a u listopadu nas očekuje nastup na pripremnom turniru u Mađarskoj gdje ćemo još brusiti formu s domaćim igračicama te Slovenkama i Finkinjama. Za kraj mogu se nadati da ćemo proći grupu u Poreču i po prvi put ostvariti plasman na Svjetsko prvenstvo u Nizozemskoj – zaključio je hrvatski izbornik Marko Pavičić.

Objava U Gorici održane prijateljske utakmice Slovenki i Hrvatica u sjedećoj odbojci pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike