Prijava

Vaša prijava

Mladi vatrogasci iz Kuča i Novog Čiča među najuspješnijima u Županiji


U Klinča Selima održano je Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži. DVD Ostrna u konkurenciji muške mladeži, DVD Kuče u konkurenciji ženske mladeži, DVD Novo Čiče u konkurenciji muškog pomlatka i DVD Sop-Hrušćica u konkurenciji ženskog pomlatka najuspješnije su ekipe.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 1 100 natjecatelja i 101 ekipa iz 24 općinske, odnosno gradske vatrogasne zajednice. Predsjednika Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepan Ptiček istaknuo je da je to najbolji pokazatelj da vatrogastvo županije ne treba brinuti za svoju budućnost. – Vi ste budućnost našega vatrogastva, nastavite tako – poručio je Ptiček.

foto: Zagrebačka županija

Proglašenju najuspješnijih ekipa prisustvovao je i zamjenik župana, ujedno i načelnik Stožera Civilne zaštite Zagrebačke županije, Hrvoje Frankić. – Želim vam još puno natjecanja, a jednoga dana kada većina vas, vjerujem, postane operativnim vatrogascima što manje nemilih događaja na kojima ćete morati intervenirati – rekao je zamjenik župana.

Tri prvoplasirane ekipe u svakoj kategoriji plasirale su se na državno natjecanje 2018. godine.

foto: Zagrebačka županija

Objava Mladi vatrogasci iz Kuča i Novog Čiča među najuspješnijima u Županiji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.