Prijava

Vaša prijava

U Kino Gorica stižu komedija i triler


Još danas u Kinu Gorica možete pogledati filmove “Mali Bigfoot” i “Počinjem ponovno”. Već sutra repertoar se mijenja te na raspored dolaze filmovi “Logan Lucky” i “Otmica”.

“Logan Lucky” akcijska je komedija koju je režirao Steven Soderbergh, a glavne uloge tumače Daniel Craig, Channing Tatum, Adam Driver i Katie Holmes. – “Povratnički” film slavnog Stevena Soderbergha, redatelja filmova Oceanovih jedanaest, dvanaest i trinaest, priča je o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke – radnu filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu od sutra do srijede u 18 sati, osim u nedjelju u 18 sati i 30 minuta.

“Otmica” je triler koji je u trajanju od 94 minute režirao Luis Prieto. Glavne uloge tumače Halle Berry, Dana Gourrier i Lew Temple. – U SAD-u, svakih 40 sekundi nestane jedno dijete. Nikada ne razmišljate da se to može dogoditi i vama. Dok se ne dogodi.  Sama i uplašena, Kate McCoy ne želi prepustiti sudbinu i život svoga sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti. U napetoj utrci protiv vremena, Kate ništa ne može spriječiti u nevjerojatnoj potjeri – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu od sutra do srijede  u 20 sati i 30 minuta, osim u nedjelju u 20 sati.

Objava U Kino Gorica stižu komedija i triler pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.