Prijava

Vaša prijava

Za organiziranje manifestacija Zagrebačka županija osigurala 200 tisuća kuna


Za gradove i općine, komore, udruženja obrtnika i turističke zajednice sa svog područja, Zagrebačka županija je osigurala 200 tisuća kuna za sufinanciranje organiziranja manifestacija u vezi s poduzetništvom kao što su sajmovi, izložbe, natjecanja i slične manifestacije u vezi s poduzetništvom organizirane s namjerom predstavljanja poduzetnika i udruženja poduzetnika, promocije ili ocjenjivanja njihovih proizvoda i usluga. Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca ove godine.

Unutar Natječaja dodjeljuju se dvije vrste potpora i to za sufinanciranje organiziranja manifestacija na području Zagrebačke županije i za organiziranje zajedničkog nastupa poduzetnika Zagrebačke županije na manifestacijama. Zajedničkim nastupom smatra se nastup tri ili više gospodarska subjekta s područja Zagrebačke županije, koji nisu vlasnički povezani.

Sredstva za obje vrste potpora mogu iznositi do 75 posto prihvatljivih troškova, a najviše do 50 tisuća kuna za komore, udruženja obrtnika i turističke zajednice. Jedinice lokalne samouprave ostvaruju jednak maksimalni iznos potpore od 50 tisuća kuna, a postotak iznosa vrijednosti projekta u konačnici ovisi o indeksu razvijenosti pojedinog grada i općine.

Osim navedenog Natječaja, u tijeku je i 200 tisuća kuna vrijedan Natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za nastup na manifestacijama. Sredstva su namijenjena subjektima malog gospodarstva, obrtima, trgovačkim društvima i profitnim ustanovama sa sjedištem na području Zagrebačke županije. Potpora može iznositi do 50 posto prihvatljivih troškova, a najviše do 7.500 kuna za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj i najviše 25 tisuća kuna za nastup na manifestacijama u inozemstvu. Više o natječaju pročitajte ovdje.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da svoje prijave dostave poštom preporučeno na adresu Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, P.P. 974, 10001 Zagreb ili osobnom dostavom u Pisarnicu Zagrebačke županije na istoj adresi na šestom katu. Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i obrasci prijave nalaze se ovdje, a više informacija mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Zagrebačke županije, soba 25, telefon 01/6009-457 i putem elektroničke pošte: v.ljubesic@zagrebacka-zupanija.hr ili uog@zagrebacka-zupanija.hr.

Objava Za organiziranje manifestacija Zagrebačka županija osigurala 200 tisuća kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.