Prijava

Vaša prijava

Bliži se 16. Gastro Turopolja


I ove jeseni u središtu grada  održat će se najveća gastronomska manifestacija Velike Gorice – 16. Gastro Turopolja. U nedjelju, 15. listopada okupit će se brojni gorički gastro majstori i gosti iz cijele Hrvatske kako bi udružili kuhače, zamastili posude i lonce, te  građanima predstavili i ponudili najbolje od svojih specijaliteta, poručuju organizatori iz Turističke zajednice i Udruženja obrtnika Velike Gorice.

– Osim ugostitelja priliku da “zamaste prste” i pritom se dobre zabave imaju i svi kuhari amateri, te oni željni dobrog druženja i fine hrane. Turistička zajednica Velike Gorice poziva sve udruge i organizacije da se i ove godine prijave na natjecanje u spravljanju najbolje turopoljske kotlovine. Čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri – rekli su u TZ Grada Velike Gorice.

Prijave se primaju do 6. listopada na e-mail tzvg@tzvg.hr ili putem faksa na broj 01 6222 387, a više informacija kao i prijavnicu za sudjelovanje možete pronaći ovdje.

Objava Bliži se 16. Gastro Turopolja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.