Prijava

Vaša prijava

Uhvaćena četvorica mladih provalnika


U vremenskom razdoblju od subote, 23. do četvrtka, 29. rujna provaljeno je u obiteljsku kuću u Donjem Podotočju, Peternaci, koja je u vlasništvu 52-godišnjaka. Ukradene su stvari u vrijednosti 10 tisuća kuna.

– Na mjestu događaja obavljen je očevid te je utvrđeno da je nepoznati počinitelj prišao balkonskim vratima sa stražnje strane kuće gdje je prikladnim alatom obio i otvorio vrata, ušao u unutrašnjost, ispremetao stvari te izvršio krađu. Tamo je pronašao ključ od garaže, ušao u garažu te ukrao moped marke Baotian. Unutarnjim stepeništem popeo se u potkrovlje kuće gdje je obio i otvorio vrata zasebnog stana. Ispremetao je stvari te je iz kuće ukrao LCD televizor, set čaša, set kuhinjskih noževa, nakit, parfeme te alkoholna i bezalkoholna pića – ispričao je Nikica Ljubanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeni su počinitelji – riječ je o četiri mlađe osobe s područja Velika Gorice. Protiv njih će biti podneseno posebno kazneno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Dio predmeta, među kojima je moped, su pronađeni te su vraćeni vlasnicima.

Objava Uhvaćena četvorica mladih provalnika pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Rušenje gospodarske zgrade u dvorištu PŠ Lukavec