Prijava

Vaša prijava

Tjedan prepun aktivnosti u Goričkom klubu mladih


Večeri na Galženici nikada nisu dosadne jer je Gorički klub mladih započeo jesensku sezonu svojih aktivnosti. Ovaj tjedan organizirane su brojne besplatne radionice. Danas će se održati Chillout večer gdje ćete od 17 do 21 uz besplatnu kavu, sokove, grickalice moći u tišini čitati lektiru, pisati zadaću ili učiti.

Sutra je u 17 sati organizirana Radionica o informiranju u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja. – Znaš li što su informacije? Što za tebe znače informacije? Što su kvalitetne, a što nekvalitetne informacije? Ako voliš pisati, želiš ući ili jesi dio svijeta novinarstva, pridruži se radionici, bit će zanimljivo i kreativno – poručuju iz Goričkog kluba mladih.

U srijedu u 17 sati će Debatni klub otvoriti svoju novu sezonu te tom prilikom prima i nove članove. Četvrtak je rezerviran za Radionicu šminkanja koja će početi u 17 sati.

– Želite li znati više o njezi svog lica? Make-up tutoriali su čest pojam koji upisujete u Youtube tražilicu? Želite saznati koji je make-up look savršen za izlazak na kavu s prijateljima, a koji je idealan za večernji izlazak? Ovo je idealna radionica za vas – poručuju organizatori.

Radionicu će održati Lucija Barišić i Martina Marković koje su završile Srednju školu Vladimir Prelog za kozmetičarke. Kako biste se što bolje uvježbali, slobodno sa sobom ponesite i svoj pribor za šminkanje.

U petak u goste Goričkog kluba mladih dolazi Dramski studio POUVG-a. Druženje će početi već od 17 sati.

Objava Tjedan prepun aktivnosti u Goričkom klubu mladih pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.