Prijava

Vaša prijava

Uskoro se otvara luksuzni hotel u Velikoj Gorici – Garden Hill


Svoja vrata gostima će uskoro otvoriti novoizgrađeni hotel Garden Hill. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Međunarodne zračne luke Zagreb, a raspolaže s 39 soba i 6 apartmana, prostranim wellnessom, dvoranama za sastanke, manje seminare i konferencije te vrhunskim a lá carte restoranom baziranom na hrvatskoj nacionalnoj kuhinji.

– Velika Gorica je šesti grad po veličini u Hrvatskoj i u užoj je okolici grada Zagreba. Međunarodna zračna luka Zagreb se nalazi na području grada Velike Gorice, koja je time vrlo atraktivna destinacija za poslovne putnike koji slijeću u zračnu luku, te za turiste kojima je zračna luka polazišna ili završna točka boravka u Hrvatskoj – poručuju iz hotela koji će, vjerujemo, u budućnosti biti nezaobilazna stanica brojnim turistima na proputovanju kroz Hrvatsku.

Osim hotelskog smještaja objekt je opremljen i vrhunskom salom za vjenčanja kapaciteta 200 gostiju, a za mladenke tu je i posebna ponuda priprema za vjenčanje u sklopu welnessa. Dio ponude je i Restoran Hill koji, uz bogat doručak za goste hotela, nudi i bogati a lá carte jelovnik. Restoran je kapaciteta 200 sjedećih mjesta i svojom veličinom nudi mogućnost organiziranja i raznih drugih domjenaka, evenata i svečanosti.
Welness oaza koja se prostire na 400 četvornih metara sadrži SPA zonu i frizerski salon, a dostupna je i finska sauna, hidromasažna kada kao i razne vrste masaža.

Objava Uskoro se otvara luksuzni hotel u Velikoj Gorici – Garden Hill pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


POSJET HRABROM TELEFONU