Prijava

Vaša prijava

Naučite tehniku kojom ćete umanjiti stres


U četvrtak, 23. studenog u Gradskoj knjižnici Velika Gorica održava se novo izdanje Četrog četrteka. Na radionici razmjene vještina ovog mjeseca možete naučiti tehniku kojom je moguće ublažiti i u konačnici odagnati strahove, depresiju, probleme sa spavanjem, bolove u tijelu, raščistiti odnose, dobiti više energije (i novca). To je tehnika kojom ćete umanjiti stres, koja će vam donijeti više jasnoće i mira, omogućiti lakše polaganje ispita i otključati vašu kreativnost.

– Jeste li znali da postoje 32 točke na glavi koje pri nježnom dodiru, na lagan način otpuštaju sve što vam ne dopušta da primate? U tim su točkama pohranjene sve naše misli, ideje, vjerovanja, emocije i razmatranja iz svih naših života. Ovo je prilika da sve to otpustite – poručuju iz Gradske knjižnice Velika Gorica.

Sve što vam je potrebno su vaše ruke, nešto vremena i znanje koje će vam ovoga puta volonterski predati Snježana Gottstein, certificirani voditelj Access Consciousnessa®. Bars® je pomogao tisućama ljudi da promijene mnoge aspekte u životu, kao što su: spavanje, zdravlje i tjelesna težina, novac, seks i odnosi, anksioznost, stres itd. U najgorem slučaju osjećat ćete se kao poslije najbolje masaže u životu. A u najboljem slučaju cijeli će vam se život s lakoćom promijeniti nabolje.

Na radionici “Access Bars® ili kako mijenjati život na bolje” će se raditi u parovima. Za sve zainteresirane sudjelovanje je besplatno i počinje u 18 sati.

Objava Naučite tehniku kojom ćete umanjiti stres pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.