Prijava

Vaša prijava

Na izložbi “Lovepiece” saznajte što je zajedničko putovanju, neizvjesnosti i ljubavi


U petak, 24. studenog u 19 sati u Galeriji Galženica otvara se izložba “Lovepiece”. Riječ je o izložbi skupine autora gdje umjetnici kroz različite medije vode posjetitelje kroz ljubav vode na putovanje neizvjesnosti.

– Dok je umjetnost okupirana socijalnopolitičkim angažmanom, uspostavom humanizma, borbom protiv šovinizma, seksizma, kapitalizma i inih – izama, ponestalo je vremena i prostora za ono intimno, sveobuhvatno, pokretalačko, slamljajuće, iznimno, a u isto vrijeme konstruktivno koliko i destruktivno. Eros i Tanatos i njihova vječna borba. Koketirajući između ludila i racia, stvarajući difuznu granicu ambivalentnosti, umjetnici će nas kroz različite medije povesti na putovanje naše/njihove neizvjesnosti, kroz nešto što se možda zove ljubav – o izložbi kažu organizatori.

Na izložbi izlažu Marijan Molnar, Vlatko Vincek, Davor Sokić, Davor Mezak, Danko Friščić, Nina Bajrić Blažeković, Jelena Remetin, Marijana Stanić, Petra Brnardić, Ana Šerić, Ivan Tudek i Ana Belošević. Kustosica izložbe je Ana Belošević.

Izložba je otvorena do 16. prosinca, a ulaz na predstavu je besplatan.

Objava Na izložbi “Lovepiece” saznajte što je zajedničko putovanju, neizvjesnosti i ljubavi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.