Prijava

Vaša prijava

Pogledajte nove, nikad atraktivnije dresove nogometaša Gorice


Jesenski dio sezone tek je završio, HNK Gorica je na polovici sezone na poziciji koja vodi u Prvu HNL, ali u upravi kluba ne miruju. Odlučili su već sad predstaviti nove dresove, u kojima će Goričani igrati u 2018. godini. Sve detalje na svom je profilu na Facebooku pojasnio predsjednik Gorice Nenad Črnko.

“HNK Gorica će uskoro promovirati tri nove kolekcije dresova za 2018. godinu. Vodili smo brigu da kao jedan od prvih klubova u Hrvatskoj imamo prepoznatljiv personalizirani komplet opreme koji osim klupskih boja sadrži i prepoznatljive motive grada odnosno regije koju promičemo i vizualno i sportski. Objavljujem prve fotografije tri gornja dresa od ukupno 700 kompleta opreme koja se zaprima na naše skladište. Od 2018. godine će sve klupske selekcije nositi identičnu prepoznatljivu opremu. Kompletna kolekcija je posebno dizajnirana samo za naš klub a troškove dizajna snosio je klub i naš partner. Sve aktivnosti na dizajnu i testnim uzorcima traju vise od godinu dana a oprema nosi sve zaštitne markice autentičnog proizvoda HNK Gorica, te će kao takva biti prepoznatljiva i izvan granica Hrvatske. Hvala svim roditeljima u našoj školi koji su pomogli da sve selekcije Gorice odmah od prvih dana Nove 2018. budu promotori novog klupskog dizajna sportske opreme”, istaknuo je Črnko.

Goričani, dakle, osim što pokušavaju igrati što bolje, pokušavaju i izgledati što bolje. S novim dresovima u tome su velikim dijelom i uspjeli, dresovi su zaista lijepi, prvoligaški. Sad još “samo” treba na terenu izboriti taj “sveti cilj”.

Objava Pogledajte nove, nikad atraktivnije dresove nogometaša Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.