Prijava

Vaša prijava

Sastav Mašinko održat će besplatan koncert u Velikoj Gorici


Pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice Udruga Gorička alternativna scena već drugu godinu za redom organizira festival pod imenom CoolTur’e. U sklopu festivala u petak, 29. prosinca u Vegos Baru u Velikoj Gorici nastupit će zagrebački punk sastav Mašinko.

– Bend se velikogoričkoj publici predstavio 2015. godine kada iza sebe imaju već 5 godina rada, koncerata i ostalih nastupa. Oni koji su ih propustili imaju prilike za popravni i to samo tri dana prije Nove Godine. Iako smo debelo u zimskom razdoblju, bit će jako vruće. Zato se dođite rasplesati na brze ritmove Mašinka prije novogodišnjeg blještavila i sjaja – poručuju iz Udruge G.A.S.

Ulaz na koncert je besplatan.

Udruga G.A.S. (Gorička alternativna scena) djeluje već 19 godina i od tada promiče alternativnu kulturu u Velikoj Gorici. Posljednjih godina, ideja je promovirati mlade umjetnike koji se bave ne samo glazbom, pjevanjem ili plesom nego i drugim područjima umjetnosti – kreativnim izričajem, ali i sportom. Kroz godinu, Udruga organizira Festival kreativnog nereda koji u lipnju privuče mnoge Goričane. Program CoolTur’e je novi sadržaj koji je prošle godine privukao brojnu publiku željnu dobre glazbe. Humphrey Bogart festival najstariji je festival koji se već organizira 19. godinu za redom gdje svi uživamo u talentima naših mladih sugrađana.

Objava Sastav Mašinko održat će besplatan koncert u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.