Prijava

Vaša prijava

26. Turopoljska trka bogatija za Utrku športaša Velike Gorice


Turopoljska trka ove godine održat će se 25. ožujka u 10.30 sati. Start je planiran u središtu Velike Gorice ispred Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

U sklopu 26. Turopoljska trke održat će se šest različitih utrka. Uz već tradicionalne – promotivnu utrku osoba s invaliditetom, polumaraton, vatrogasnu utrku, Turopoljsku peticu (utrku građana) i učeničku utrku osnovnoškolaca i mladih vatrogasaca – premijerno će se ove godine trčati i Utrka športaša Velike Gorice. Uz pomoć čelnih ljudi iz tabora organizatora Maraton kluba Velika Gorice i Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice najbolji će športašice i športaši dobiti i vrijedne poklone organizatora i pokrovitelja Trke.

– Zahvaljujemo na suradnji Maraton klubu, predsjedniku Darku Batkoviću i tajniku Bruni Škrinjariću, očekujemo da će odaziv športaša biti zadovoljavajući, te ovim putem pozivamo športašice i športaše da se prijave za Trku športaša i ispune olimpijsko geslo ‘da je važno i sudjelovati, a ne samo pobijediti’. Mnogi gradovi u Hrvatskoj organiziraju polumaratone ili maratone, negdje su te trke događaja za sve građane, ne samo za građane sklone športu i rekreaciji, već i one kojima šport nije dio svakodnevice. Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice nastojat će na Trku pozvati i športašice i športaše, bivše i sadašnje, i dodatno ju učiniti dijelom velikogoričke športske ponude za naše građane – rekao je Davor Štuban, tajnik Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice.

Prijave na utrku možete pronaći ovdje.

Objava 26. Turopoljska trka bogatija za Utrku športaša Velike Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.