Prijava

Vaša prijava

Goričani nastavljaju sjajan niz – u dva dana darivali 270 doza krvi


Jučer i danas u Domu kulture Galženica održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi Gradskog društva Crveni križ Velika Gorica. Akcija je jučer trajala od 10 do 18 sati i tada su prikupljene 182 doze krvi. Danas su dobrovoljni darivatelji bili u Galženici od 8 do 14 sati i prikupljeno je 88 novih doza. Tako je u dva dana prikupljeno 270 doza krvi čime je nastavljen pozitivan trend odaziva Velikogoričana na ovakve akcije.

Iz Gradskog društva Crveni križ Velika Gorica zahvaljuju svim darivateljima koji su se odazvali akciji i tako nekome spasili život. Podsjećamo, samo jedna doza krvi može spasiti i do tri života.

Iduća akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će 19., 20. i 21. veljače. Prvog dana, u ponedjeljak 19. veljače, održat će se ponovno u Domu kulture Galženica od 9 do 14 sati. U utorak 20. veljače bit će u Policijskoj postaji Velika Gorica od 11 do 18 sati, a u isto vrijeme održat će se i u Clubu 100 u srijedu 21. veljače.

Objava Goričani nastavljaju sjajan niz – u dva dana darivali 270 doza krvi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.