Prijava

Vaša prijava

Za gradnju objekata i uređaja komunalne infrastrukture te nabavu opreme Grad će ove godine izdvojiti gotovo 40 milijuna kuna


Za dječja igrališta Grad Velika Gorica ove godine izdvojit će 280 tisuća kuna, za pješačko-biciklističke staze 242 tisuće kuna, a za parkiralište kraj dječjeg vrtića u Pucekovićevoj ulici 94 tisuće kuna. U javne i javno-prometne površine, među kojima je projekt rekonstrukcije raskrižja Ulice A. K. Miošića i Željezničke, uložit će se 487 tisuća kuna. Za javnu rasvjetu izdvojit će se 418 tisuća kuna.

Planirana vrijednost izgradnje kružnog toka na raskrižju Kolodvorske i Ulice Ljudevita Posavskog iznosi 3,2 milijuna kuna, dok će se za izgradnju mosta preko kanala Sava-Odra izdvojiti 6 milijuna kuna. Za oproštajnu građevinu na groblju Dubranec izdvojit će se 2,3 milijuna kuna, a za oproštajnu građevinu na groblju Kušanec 5,1 milijun kuna. Za odlaganje komunalnog otpada izdvojit će se 10 milijuna i 150 tisuća kuna.

Grad Velika Gorica objavio je Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području Grada Velike Gorice u 2018. godini i Program održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Velike Gorice u 2018. godini. U programima su detaljno navedeni svi planirani zahvati na objektima komunalne infrastrukture, s planiranim sredstvima i vrstom planiranih radova.

Objava Za gradnju objekata i uređaja komunalne infrastrukture te nabavu opreme Grad će ove godine izdvojiti gotovo 40 milijuna kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.