Prijava

Vaša prijava

NK Udarnik i Grad Velika Gorica potpisali Povelju o suradnji za organizaciju Međunarodnog turnira limača (U-11)


U prostorijama Gradske uprave danas je potpisana Povelja o suradnji povodom organiziranja Međunarodnog turnira limača u nogometu za djecu do 11 godina, poznatijeg kao Alpas cup. Povelju su potpisali gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić i Filip Gabelica, predsjednik Nogometnog kluba Udarnik.

– Grad je zadnjih godina intenzivno ulagao u prostor Udarnika, a govorimo o materijalnim sredstvima. Imamo planove i za ubuduće. Ne gradimo sportske komplekse da bi oni stajali prazni i sami. Oni već sada imaju kapacitete za prihvat ovakvih događaja kao što je Međunarodni turnir. U budućnosti ćemo to intenzivirati, gradit ćemo još više i organizirati još veće događaje – najavio je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.
Ovaj nogometni turnir u Športsko-rekreacijskom centru Kurilovec u Velikoj Gorici održat će se u lipnju. – Zahvaljujem se na suradnji Ervinu Kolarcu i Draženu Barišiću koji su na svaki naš poziv odgovarali s pomoći. Nogometni klub Udarnik nije mogao poželjeti bolju suradnju od ove što smo imali s našim gradskim ocima. Hvala im na tome. Siguran sam da će tako biti i dalje što su oni dokazali dosadašnjim radom. Potpisivanje ove Povelje je put za budućnost i održavanje ovog turnira u Velikoj Gorici – rekao je Filip Gabelica, predsjednik Nogometnog kluba Udarnik.
Alpas turnir održava se već devet godina, a najznačajniji je turnir koji se za limače organizira u Velikoj Gorici. – To nije samo događaj sporta, nego i ekonomije i turizma prije svega. Grad od ove godine ima i novi hotel i u mogućnosti smo prihvatiti veliki broj igrača i njihovih roditelja. Nema ljepšeg nego podržati događaj na kakvom sudjeluju buduće nogometne zvijezde – zaključio je Barišić.

Objava NK Udarnik i Grad Velika Gorica potpisali Povelju o suradnji za organizaciju Međunarodnog turnira limača (U-11) pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.