Prijava

Vaša prijava

Stavi masku, prijavi se na Turopoljsku fašničku trku i učini dobro djelo


Ove subote u Velikoj Gorici počinje fašničko razdoblje i to 2. Turopoljskom fašničkom trkom. Start je u 11 sati u Parku Franje Lučića. Trči se 600 metara za ključevima
grada, a jedini uvijet je – maska. Trka i ove godine ima humanitarnu notu pa su organizaori pripremili paket sportske opreme za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji.

Za sudjelovanje na trci potrebno je prijaviti se ovdje, ili na sam dan utrke od 10 sati kod Turističkog informativnog centra na Trgu kralja Tomislava 2.

Oko gradskog parka potrči i za ključevima grada u cilj utrči! S dvije tri krafne u trbuhu i ti možeš stići do cilja najluđe turopoljske trke – Turopoljske fašničke trke – poručili su organizatori, Grad Velika Gorica, Turistička zajednica Grada Velike Gorice i Maraton klub Velika Gorica.

U utrci mogu sudjelovati svi, od bebica do baka i djedova. Jedini je uvjet da natjecatelji na sebi moraju imati neki fašnički rekvizit (periku, šminku…), a organizator zadržava pravo utrku učiniti šaljivom ubacivanjem pojedinih zabavnih elemenata.

Objava Stavi masku, prijavi se na Turopoljsku fašničku trku i učini dobro djelo pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.