Prijava

Vaša prijava

Za medicinsku opremu županija dodijelila 180 000 kuna


Od planiranih 300 000 kuna, Zagrebačka županija dodijelila je gotovo 180 000 kuna za sufinanciranje nabave medicinske i laboratorijske opreme bolničkih ustanova i poliklinika na području Grada Zagreba u ovoj godini.

Klinici za dječje bolesti Zagreb dodijeljeno je 36 000 kuna za nabavu digitalne kamere za snimanje oka, Kliničkoj bolnici Dubrava 48 000 kuna za nabavu transportnog ventilatora za ventilaciju pacijenata te kolica za reanimaciju, Klinici za infektivne bolesti ”Dr. Fran Mihaljević” 46 500 kuna za Broncho-Fiberscope, te Poliklinici za prevenciju kardiovaskularnih bolesti i rehabilitaciju 47 000 kuna za nabavu EKG snimača.

S obzirom na to da je preostalo još sredstava, Županija poziva potencijalne prijavitelje da se prijave na natječaj. Pravo na podnošenje prijave imaju bolničke ustanove i poliklinike sa sjedištem na području grada Zagreba, a koje pružaju specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu i usluge bolničkog liječenja za stanovnike s područja Zagrebačke županije. Također, moraju imati osigurana vlastita sredstva za nabavu medicinske ili laboratorijske opreme za koju podnose prijavu za sufinanciranje. Prednost kod odabira imat će ona oprema čija je svrha unapređenje dijagnostike.

Budući da Zagrebačka županija nema opće bolnice na svom području, njeni stanovnici najčešće se liječe u bolnicama na području Zagreba. Stoga navedenim sredstvima Županija želi neposredno sudjelovati u sufinanciranju nabave medicinske i laboratorijske opreme za bolničke ustanove i poliklinike na području grada Zagreba.

Objava Za medicinsku opremu županija dodijelila 180 000 kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Uzeo novce za automobil, a nije ga isporučio