Prijava

Vaša prijava

OK Gorica u borbi za plasman na državno prvenstvo


U Gradskoj sportskoj dvorani sutra će se održati 5. turnir kadeta regije Centar. Nakon Varaždina, Siska, Zagreba i Nedelišća, red za organizaciju i okupljanja najboljih kadeta u ovom dijelu Lijepe naše, je došao i na Veliku Goricu.

Početkom ove natjecateljske sezone, iz Hrvatskog odbojkaškog saveza stigao je prijedlog o organiziranju 5 turnira, odnosno, okupljanja kadetskog uzrasta s ciljem pružanja većeg broja utakmica, neophodnih za razvoj mladih sportaša, u ovom slučaju odbojkaša. – S veseljem smo, zajedno s ostalim klubovima, prihvatili taj prijedlog jer smatramo da su za naše mlade odbojkaše, utakmice, ali i druženje s vršnjacima iz ostalih klubova i gradova, važni za njihovo odrastanje u zdrave mlade ljude. Entuzijazam i motivacija kod naših mladića su očiti tijekom cijele sezone, upravo zbog sudjelovanja na ovakvim okupljanjima – rekao je Dario Rukavina iz OK Gorica.

Turniri su natjecateljskog karaktera tako da prve četiri momčadi odlaze na državno prvenstvo u svibnju u Rovinj. – Možemo se pohvaliti kako smo i u tom smislu na dobitku, jer naši mladići trenutno drže četvrto mjesto na tablici te nas samo jedna pobjeda, iz dvije utakmice, dijeli od plasmana u Rovinj. Što se tiče mlađih dobnih kategorija, bio bi to najveći uspjeh u povijesti kluba, a  dodatnu draž svemu tome daje činjenica kako sve to možemo ostvariti na domaćem terenu u Velikoj Gorici – istaknuo je Rukavina.

Natjecanje počinje u 10 sati, a trebalo bi završiti oko 15 sati kada će biti dodjela medalja i nagrada najboljim igračima. Svoj dolazak na turnir najavili su vodeći ljudi Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Objava OK Gorica u borbi za plasman na državno prvenstvo pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.