Prijava

Vaša prijava

U lipnju se održava 2. Turopoljski plamen


U subotu 2. lipnja na parkiralištu Javne vatrogasne postrojbe Velike Gorice održat će se Dan otvorenih vrata JVP i 2. natjecanje vatrogasnih grupa. Fire Combat, odnosno 2. Turopoljski plamen počet će u 9 sati, a završetak natjecanja je u 17 sati nakon čega slijedi podjela nagrada i priznanja.

Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti putem e-maila bturan@jvp-velikagorica.hr do 30. svibnja slanjem ovjerene prijavnice koju trebaju donijeti i na natjecanje. Na natjecanju može sudjelovati najviše 40 ekipa.

– Natjecanje vatrogasnih grupa je natjecanje u savladavanju prepreka uz uporabu osnovnih operativno-taktičkih radnji i postupaka sukladno pravilniku o natjecanju vatrogasnih grupa. Na natjecanju mogu nastupiti svi vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni, u kategorijama i klasama, kako je navedeno u pravilniku. Svaka ekipa mora doći s vlastitom osobnom opremom (vatrogasno odijelo, čizme, kaciga, rukavice , izolacijski aparat, alpinistički pojas). Natjecatelji su sa sobom dužni ponijeti osobnu iskaznicu ili vatrogasnu iskaznicu – ističu u JVP Velika Gorica.

Organizator događanja je Javna vatrogasna postrojba Velike Gorice, suorganizatori su Vatrogasna zajednica Grada Velike Gorice i Turistička zajednica Grada Velike Gorice.

Objava U lipnju se održava 2. Turopoljski plamen pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.