Prijava

Vaša prijava

Policija imala pune ruke posla, tijekom vikenda zabilježila preko 60 prometnih prekršaja


Od 25. do 28. svibnja, od 20 do 4 sata, na području Policijske postaje Velika Gorica provedene su akcije ”Alkohol i opojne droge” i ”Brzina”, a 25. svibnja od 7 do 15 sati provedena je preventivno – represivna akcija ”Brzina kretanja vozila”.

U sve tri akcije policija je zabilježila 61 prometni prekršaj. Najviše je bilo onih vezanih za prekoračenje dopuštene brzine, čak 47 prekršaja. Dvoje ih je nepropisno parkiralo vozila, a isto toliko sudionika u prometu nije koristilo sigurnosni pojas.

Četvero vozača zatečeno je u vožnji pod utjecajem alkohola. Najviše je imao 20-godišnjak, 1,67 promila alkohola u krvi. Policija ga je zaustavila u Velikoj Gorici u Ulici Andrije Kačića Miošića kod kućnog broja 70. – Vozaču je na mjestu prekršaja izdan prekršajni nalog i naredbom je smješten je prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva ove policijske postaje – rekli su u PP Velika Gorica.

Objava Policija imala pune ruke posla, tijekom vikenda zabilježila preko 60 prometnih prekršaja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Druženje i pregled vinograda

6. Državna Smotra u usmenom pripovijedanju djece i mladih