Prijava

Vaša prijava

Gradonačelnik primio najbolje učenike


Najbolje učenike i učenice iz osnovnih i srednjih škola Velike Gorice danas su primili gradonačelnik Dražen Barišić i njegovi suradnici. Učenici su se cijelu godinu trudili, učili,  skupljali petice, bili uzorni u ponašanju, a danas su za to prigodno i nagrađeni.

– Mislim da je jako lijepo što Grad cijeni najbolje učenike i uvijek da neki poklon, knjigu ili nešto drugo, to je stvarno super. Cijeli trud, sve što si uložio tijekom cijele godine zapravo se isplati. To je lijep osjećaj, baš je čast biti ovdje – rekao je Antonio Grgurić iz Gimnazije Velika Gorica koji kaže kako se može sve naučiti i da nije toliko naporno kao što neki misle.

Sličan odgovor dobili smo i od učenice OŠ Jurja Habdelića, Ivane Kovačević.

– Inače nije teško ako se trudite i stvarno vam je stalo do toga. Trebam zahvaliti svojim profesorima jer su mi ni puno pomogli u tome i stvarno nije teško kada imate volju.

Ivana je jedno vrijeme išla u glazbenu školu, paralelno trenirala rukomet i košarku i uz sve to imala je prosjek ocjena 5.0. Trenutno trenira samo košarku, a želja joj je upisati Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga u Zagrebu.

– Nama je cilj da svatko tko se ovdje rodi prođe od kvalitetnog vrtića, osnovne i srednje škole, ako se može naći u programima našeg Veleučilišta da ostanu ovdje, ako ne, onda mogu studirati u Zagrebu, ali da se vrate u Veliku Goricu. Na nama je da im osiguramo kroz programe da se mogu zaposliti i ostati živjeti ovdje sa svojim obiteljima – rekao je gradonačelnik te čestitao svim učenicima na uspješnom završetku još jedne školske godine.

Objava Gradonačelnik primio najbolje učenike pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


BILA IM JE DOBRA