Prijava

Vaša prijava

Željko Stanilović i KUD Čiče dobitnici nagrada Zagrebačke županije


Za poseban ugled i doprinos promociji Zagrebačke županije u zemlji i svijetu i ove će godine, povodom Dana Zagrebačke županije biti dodijeljene nagrade i priznanja najzaslužnijim pojedincima i kolektivima. U društvu laureata ove su se godine našli i Velikogoričani; Željko Stanilović, jedan od suosnivača Plemenite Opčine Turopoljske koji nesebično promiče Turopoljski kraj i običaje, a odnedavno se i sam bacio u proizvodnju i distribuciju proizvoda od turopoljske svinje. Za svoj će trud i zalaganje dobiti povelju Zagrebačke županije.

Uz Stanilovića i KUD Čiče je u društvu nagrađenih. Ovaj gorički KUD koji se brine o očuvanju tradicije i običaja nedavno je u sklopu svog djelovanja otvorio i Etno selo koje je sve više posjećeno i ostvaruje odlične rezultate, a svake su godine organizatori velike manifestacije, međunarodne smotre folklora Ivanje u Novom Čiče. Društv iz Čiča primit će pak Nagradu Zagrebačke županije za doprinos ugledu i promociji Zagrebačke županije u zemlji i svijetu.

Svečanost proslave Dana županije bit će u nedjelju, 8. srpnja u Zaprešiću gdje je organiziramo cjelodnevno događanje i druženje uz roštilj, igre i dobru glazbu, dok će se Svečana sjednica na kojoj će biti dodijeljena priznanja i nagrade održati u petak, 13. srpnja. Čestitamo svim nagrađenima, a posebno našim Velikogoričanima

Objava Željko Stanilović i KUD Čiče dobitnici nagrada Zagrebačke županije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.