Prijava

Vaša prijava

Odlazi Barbara Grđan Odrčić, ravnateljica Pučkog učilišta


Na sjednici Gradskog vijeća koja je sazvana za srijedu, 11. srpnja među točkama dnevnog reda je i ona o razrješenju dosadašnje ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta i imenovanju nove, odnosno vršitelja dužnosti do izbora nove čelne osobe.

Na ovom je mjestu već niz godina Barbara Grđan Odrčić, a gradsko mjesto njenim će se odlaskom isprazniti te za početak imenovati vršitelj dužnosti na tu funkciju. Do sad je vršiteljica dužnosti za sve ravnatelje u povijesti Pučkog bila tadašnja tajnica Emica Ljubić, sad su administrativne tajnice u uredu ravnateljice Gordana Dukarić i Ankica Šafran. U Pučko učilište nedavno je stigao i Dražen Kurilovčan, mnogima poznatiji po svojoj pjevačkoj i karijeri u LADU, a koji tamo obnaša dužnost šefa Odjela za kulturu. Pučko učilište tijekom godina je nositelj brojnih kulturnih manifestacija, od kojih je najveću zapaženost posljednjih godina imao velikogorički Brass festival koji okuplja puhače iz cijelog svijeta.

Osim ove točke, na sjednici Vijeća očekuje se, među ostalim, prijedlog mreže osnovnih škola na području grada, nekoliko prijedloga o imenovanju ulica te zaključak o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države.

Sjednica počinje u 13 sati.

Objava Odlazi Barbara Grđan Odrčić, ravnateljica Pučkog učilišta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.