Prijava

Vaša prijava

Na gradskom bazenu kupamo se u rujnu


Obično, kad nešto krene, onda ne staje. Tako je to s uspjehom Vatrenih, nesvakidašnjom pojavom koju ćemo još mjesecima prepričavati, uspoređivati, hvaliti i dovoditi u kontekst. Nacionalni sportski uspjeh prati i onaj gradski, u velikogoričkim okvirima reći ćemo kako se pomiče rekreativno- sportska scena pa tako danas stižu najave dovršetka gradskog bazena, odnosno njegovog unutarnjeg djela.

Do kraja kolovoza trebali bi biti gotovi svi radovi, slijedi tehnički pregled i bazen se otvara za javnost, najranije u rujnu- poruka je gradonačelnika Dražena Barišića koji je s ravnateljem Srednje strukovne škole, nekadašnjim kolegom dogradonačelnikom, Stjepanom Kosom potpisao Darovni ugovor kojim škola Gradu daruje pristupnu cestu, točnije 2,5 tisuća kvadrata ceste vrijednosti 1,6 milijuna kuna.

Barišić govori; još su kao partneri u gradu sanjali o tome da Gorica dobije bazen kakav je bio najavljen, no nikad izgrađen, u vrijeme Univerzijade. “San se polako ostvaruje, a mi ponovo pišemo povijest”, govori gradonačelnik.

Nakon unutarnjeg slijede radovi i rješenja za vanjske bazene, a to su veliki olimpijski i manji s vodenim atrakcijama čime će, završava Barišić, vodeni kompleks u Velikoj Gorici biti potpuno dovršen.

Objava Na gradskom bazenu kupamo se u rujnu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.