Prijava

Vaša prijava

Vatreni stižu kući!


Spektakularan doček sprema se za Vatrene na glavnom Zagrebačkom trgu bana Josipa Jelačića, a Velikogoričani će ih moći pozdraviti odmah po slijetanju u Zračnu luku Franjo Tuđman. Avion stiže u ponedjeljak u 13 sati, a potom će se uputiti prema Zagrebu u autobusu s otvorenim krovom i to trasom:

Zračna luka dr. Franjo Tuđman – Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka – Avenija Većeslava Holjevca – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Za vrijeme kretanja autobusa u svečanoj koloni na toj će se trasi promet potpuno obustaviti i to od 14 do 15.30 sati.
Očekuje se da će ih na ulicama grada pozdraviti oko 100 tisuća građana.

Zbog posebnih mjera sigurnosti i organizacije dočeka i prijevoza nogometne reprezentacije uspostavit će se posebna regulacija prometa u užem središtu Zagreba.

Od 6 do 22 sata zauzima se šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma radi parkiranja većeg broja autobusa, a od 11 do 18 sati obustavit će se tramvajski promet preko Trga bana Josipa Jelačića, Savskom od Vodnikove i Frankopanskom do Ilice, Ilicom od Republike Austrije do Trga bana Josipa Jelačića, Jurišićevom od Draškovićeve do Trga bana Josipa Jelačića i Praškom od Trga bana Josipa Jelačića do Glavnog kolodvora,

Osim toga, od 12 do 17 sati obustavit će se sav motorni promet u zoni kojeg omeđuju ulice Kaptol, Degenova, Ilirski trg, Gornji grad i Streljačka na sjeveru, Medulićeva ulica na zapadu, „ zeleni val“ Hebrangova-Klaićeva na jugu i Ribnjak-Palmotićeva na istoku jer će se Vatreni nakon dočeka na Trgu uputiti na prijem na Pantovčak. U slučaju većeg poremećaja u prometu u kritičnom vremenu obustavit će se i promet svih vozila „zelenim valovima“ Boškovićeva-Hebrangova-Klaićeva u pravcu zapada i Žerjavićeva-Trenkova-Hatzeova u pravcu istoka.

Građani se mole da koriste javni gradski prijevoz te preporučene obilazne pravce.

Objava Vatreni stižu kući! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Srebro! Hrvatska je viceprvak svijeta

Uskrsna čestitka