Prijava

Vaša prijava

Eksplozija u Bratstvu


Nemili događaj koji se jučer popodne oko 14 sati zbio u goričkom naselju Bratstvo ( a koji, na svu sreću, nije završio kobno za tamošnje stanovnike) danas se nigdje ne spominje. Ni retka o tome u medijima, ni policijskih izvještaja- požalila nam se tako mještanka iz Bratstva koja je bila svjedokinjom, kaže sama, pokušaja samoubojstva (ili je barem tako izgledalo). “Kod borova u dječjem parku, stariji muškarac pokušao je počiniti samoubojstvo eksplozivnom napravom. Nije nam poznato je li ostao živ, no hitna služba ga je odvezla pod sirenom”, piše nam čitateljica (te prilaže i vlastiti video uradak) koja je željela ostati anonimna. Potresena je, dodaje, jer na tom se igralištu u tom času moglo igrati njeno dijete. Hitnu pomoć pozvali su sami mještani, no prije tog začula se glasna eksplozija. O tome svjedoči i stanovnica Bratstva 2 (poprilično udaljenog od dječjeg igrališta) “Čuo se snažan tresak. Pomislila sam da je vjerojatno riječ o kvaru na strojevima koji kopaju kružni tok tu nedaleko”, govori nam ona.

Iz policije za sad nema službenog izvješća, dok na web stranicama PUZ-a stoji kako je “u posljednja 24 sata na području Uprave evidentirano 18 kaznenih djela, od čega 12 krađa i šest ostalih kaznenih djela”

Muškarca je na kraju odvezla hitna pomoć. Taj video donosimo u nastavku, no zbog zaštite identiteta je zamagljen. Ipak, upozoravamo da neki prizori mogu biti potresni.

https://www.facebook.com/kronikevelikegorice/publishing_tools/?section=VIDEOS&sort[0]=created_time_descending

 

Objava Eksplozija u Bratstvu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.