Policijski službenici Službe kriminaliteta droga, Sektora kriminalističke policije Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kriminalističkim istraživanjem, temeljem prikupljenih saznanja da se 33-godišnjak bavi preprodajom marihuane, kokaina i heroina te da na zapadnom području Zagreba posjeduje nekoliko garaža u kojima skriva navedenu drogu policijski službenici Službe kriminaliteta droga su jučer, 9. kolovoza zatekli i uhitili navedenu osobu u podzemnoj garaži  pored osobnog automobila marke Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka.

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a temeljem sudskog naloga pretraženi su osobni automobili i prostorije koje koristi te je pronađeno i oduzeto:

*   oko 147 kg marihuane pakirane u 135 paketa,
*   815 grama kokaina pakiranog u 12 paketa,
*   1.737 grama amfetamina pakiranog u 2 paketa,
*   456 komada tableta MDMA ili extasy pakiranih u 5 PE vrećica,
*   oko 130 grama materije nepoznatog kemijskog sastava, najvjerojatnije  paracetamola (supstanca za miješanje za povećanje količine),
*   oko 22.000 kuna,
*   četiri mobitela,
*   aparat za vakumiranje, uređaj za otvaranje brava i
*   oko  9.5 grama hašiša.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavili su Općinskom državnom odvjetništvu.

Fotografije PUZ-a donosimo u nastavku

Objava FOTO Policija pronašla i zaplijenila 150 kila razne droge pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.