Prijava

Vaša prijava

Priznanje Maraton klubu za Sretnu trku


Maraton klub Velika Gorica primio je priznanje za za organizaciju Sretne trke u selu Gornji Kuti u Gorskom kotaru, koju drugu godinu za redom organizira u suradnji s Hrvatskom čitaonicom sela Kuti.

Priznanje je preuzeo član kluba, Želimir Delač koji je potom istaknuo da je ovo priznanje veliki poticaj za daljnji rad i organizaciju Trke, za koju su pored njega zaslužni još neki članovi Kluba, a posebno je naglasio veliku podršku i rad predsjednika Darka Batkovića te ostalih vrijednih pojedinaca. Posebno je izdvojio rad tajnika Brune Škrinjarića te prvih začetnika Trke – Jasminke Zvonar i Esada Tašakovića, koji su svi nesebičnim radom i zalaganjem doprinjeli uspješnoj organizaciji Trke i dobivenom priznanju.

Ovim priznanjem MK Velika Gorica nastavlja s uspješnim radom na organizaciji trka. Pored Turopoljske trke i Dječjeg jesenskog krosa, Sretna trka ovime postaje još jedno uspješno organizacijsko postignuće s kojim Klub širi okvire svojeg djelovanja i kroz organizaciju sportskih natjecanja izvan Grada Velike Gorice i Zagrebačke županije, porčuju iz Kluba.

Objava Priznanje Maraton klubu za Sretnu trku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.