Prijava

Vaša prijava

Šampion je- Hrvatski Tornjak


Kinološki klub Velika Gorica prošli je vikend u goričkoj Školskoj ulici, u OŠ Eugen Kvaternik organizirao specijaliziranu izložbu pasa 2. i 3. skupine. To znači da su se na jednom mjestu našli dobermani, rotvajleri, šnauceri, tornjaci, bokseri, planinski psi, bernardinci, mastifi ili pak američki stafordi.

Foto: Facebook KKVG

Izložba je okupila 76 pasa i gotovo 500 posjetitelja i sudionika iz Hrvatske, BIH, Slovenije i Slovačke, a pobjednik izložbe bio je Hrvatski Tornjak. U sklopu izložbe organizirani su i sadržaji za najmlađe; edukacija djece o psima, a udruga kuhara “Renato” spravljala je fine specijalitete od kojih su sve prodane porcije, na donacije, uplaćene za udruge djece s posebnim potrebama i oštećenjima srca.

“Velika zahvala i Gradu Velikoj Gorici i sponzorima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Mislim da su svi posjetitelji uživali i da smo i na ovaj način pokazali i promovirali, ne samo kvalitetan uzgoj pasa, već i educirali građane, posebice najmlađe, o važnosti postupanja i brige za pse”, govori nam tajnik Kinološkog kluba, Ivica Hemen.

Objava Šampion je- Hrvatski Tornjak pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.