Prijava

Vaša prijava

Predložite tekst za gorički Ljetopis


Ljetopis Grada Velike Gorice traži suradnike. Posvećen velikogoričkim temama – povijesti, gospodarstvu, prosvjeti i predškolskom odgoju, ustanovama i udrugama, kulturi, književnosti, likovnoj umjetnosti, glazbi, sportu postao je centralna godišnja publikacija u kojoj je okupljeno ono najvažnije od zbivanja i promišljanja u našem gradu. U njemu nije zabilježeno samo ono što se dogodilo unazad godinu dana, već je tu zapisana i povijest Turopolja. U dosadašnjih jedanaest brojeva, na skoro tri tisuće stranica, objavljeno je tristotinjak priloga s tisućama fotografija.

“Časopis uz više suradnika može biti još kvalitetniji. Stoga vas pozivamo da svojim tekstom doprinesete raznovrsnosti i zanimljivosti našeg Ljetopisa, koji je zrcalo velikogoričkog kraja te svojevrsna enciklopedija”, pozivaju iz Pučkog učilišta.

Tekstovi neka okvirno imaju 5-7 kartica, te isto toliko fotografija. Rok za dostavu teksta je 15. studenog 2018. godine, a sve upite i pojašnjenja možete se obratiti putem e-maila: kultura@pouvg.hr, miljenkomursic@gmail.com ili na tel: 6259 – 819.

Petnaesti broj Ljetopisa izlazi u veljači 2019. godine

Objava Predložite tekst za gorički Ljetopis pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Sportske igre UDVDR