Prijava

Vaša prijava

Komarci-Građani 1:0


Komarci, komarci, pa ubod u ruku, pa nogu, ne možeš više ni kavu popiti u vrtu ili balkonu da se ne pojave ove male krvopije. No, na žalost- rješenja nema.

Ove je godine utrošeno najviše novaca, čak 200 tisuća kuna za akcije zaprašivanja komaraca po gradu i to u svih 59 naselja, a učinkovitost je diskutabilna. Slaže se s time i pročelnik Zvonko Kunić koji je na to pitanje odgovarao na sjednici Gradskog vijeća. I on je nezadovoljan i njega oblijeću i piju mu krv. “Svi smo ispikani i nezadovoljni. Potrošili smo do sad najviše novaca za tamanjenje komaraca, a rješenja nema. Jednostavno, zima je bila loša i namnožili su se pa sad patimo”, govori Kunić.

Ljudi su dodatno preplašeni i opterećeni i zbog bolesti koje to povlači za sobom, no pojedina mjesta su čak pisala kako ne žele zaprašivanje u svojoj blizini. “Ne postoji treća opcija, takva su pravila. Zakon ide u smjeru da se u zaprašivanju koriste manje opasna sredstva i materijali, a osim toga tu je i stručan nadzor kod zaprašivanja”, ustvrdio je Kunić.

Zagrijte dlanove, ako je suditi po ovome, akcije zaprašivanja su prošle, komarci su opstali. Komarci: Građani 1:0

Objava Komarci-Građani 1:0 pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.