Prijava

Vaša prijava

U jednom vikendu dvije smrtno stradale osobe


Prema policijskom izvješću iza nas je još jedan crni vikend. U subotu oko 20:15 sati u mjestu Donji Hruševec, općina Kravarsko, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom muškom osobom (1954 g.). Vozač traktora stradao je prilikom slijetanja van kolnika na meki teren – odvodni kanal gdje je došlo do prevrtanja traktora koji je prikliještio vozača. Jučer je pak oko 14,05 sati u mjestu Velika Kosnica, raskrižje Zagrebačke i Domovinske ulice, stradao vozač motocikla u sudaru s osobnim automobilom, javlja policija. U dane vikenda dogodile su se još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i jedna s ozlijeđenom osobom.

Crna je to statistika, tim više što je protekla tri dana policija pojačano patrolirala u akciji „Alkohol i opojne droge“ i „Brzina“. Akcijom je utvrđeno pet prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola. Vozačima zatečenim pod utjecajem alkohola vozačka dozvola je privremeno oduzeta i isključeni su iz prometa. Najveća koncentracija alkohola u organizmu utvrđena je kod vozača osobnog automobila (1957 godište) u Ribnici, u koncentraciji od 1,92 promila.

Tijekom provođenja akcije utvrđeno je još 70 raznih prometnih prekršaja među kojima 44 prekršaja nepropisne brzine, jedna osoba je vozila bez položenog vozačkog ispita, tri nisu vezale pojas, dva vozila su bila neregistrirana, a sedam je vozača nepropisno parkiralo…

Objava U jednom vikendu dvije smrtno stradale osobe pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Mali skauti na ulicama grada

Od utorka poskupljuje benzin, a cijena dizela pada