Prijava

Vaša prijava

Maratonski vikend donio medalje


Nakon što smo nedavno objavili uspjehe trkača iz Maraton kluba Velika Gorica, bila bi šteta da ne objavimo one Atletskog kluba Velika Gorica. I oni su nam se javili- i pohvalili. KOd njih trenira mladi Dino Bošnjak koji je ponovo pomeo konkurenciju u utrci građana na 5000 metara i zauzeo prvo mjesto na ZG maratonu. Mirjana Šimek Bilić stigla je treća, Tin Kaurić osmi.

 

A gorički su maratonci bili i u Varaždinu i tamo osvajali. Na pojedinačnom prvenstvu HALS-a Mara Goluža osvojila je zlato na 600 metara u kategoriji starijih kadetkinja, dok je Borna Čeran bio prvi, u istoj kategoriji kadeta. Ana Pavleka na 600 metara je stigla osma, Noa Tončinić četvrti, u konkurenciji mlađih juniora na 1500 metara.

U Varaždinu su nastupili i MK Velika Gorica sa šest članova te se ukupno plasirao na 10 mjesto.

“Naš je klub pokazao potpunu dominaciju u kategoriji Limačica na utrci od 600 m, gdje su sva tri postolja zauzele naše članice”, hvale se u klubu. Najviše je postolje zauzela Tena Petračić, dok su srebro i broncu odnijele Hana Tašaković i Livia Debelić. Tara Petračić je utrku završila na 4. mjestu, a uspješni su bili i Limači;  Ivan Aščić Toma na utrci od 600 metara zauzeo je 3. mjesto, a mlađa juniorka Nina Vuković osvojila je zlato na utrci od 1500 metara.

Objava Maratonski vikend donio medalje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.