Prijava

Vaša prijava

Druženje poduzetnika na VG Meetupu


Velikogorički poduzetnici okupili su se na jednom mjestu. Razgovarali, ispitivali, dijelili iskustva, savijete, ideje, ali i ponešto naučili, primjerice informaciju da se 60 posto istraživanja uoči kupovine odvija on-line.

“Danas se sve događa on line, tvrtke, obrtnici poduzetnici svi moraju biti on line, njihov web shop ili blog je centralno mjesto njihovog digitalnog marketinga”, govori Mario Pintar, inače voditelj marketinga u tvrtki Hangar 18.

Okupljenima je govorio o važnosti content marketinga u poslovanju, uz kolegicu Ivanu Conjar iz obrta Anapurna koja je predstavila pitch, odnosno podijelila kako jezgrovito, dinamično i zanimljivo prezentirati poslovnu ideju.

Na 2. VG Meetupu poduzetnici su se upoznali, družili, što je i cilj, govori nam Blanka Valetis iz razvojne agencije Vegora. “Poanta Vg Meetupa je da se poduzetnici povežu, da se na koncu upoznaju jer ima ih mnogo u Velikoj Gorici, te da surađuju, kupuju jedni od drugih”, dodaje.

 

A zadovoljstvo okupljeni nisu krili, čak poručuju kako bi ovakvih događanja kroz godinu moglo biti i puno više. Zavirite u galeriju fotografija i provjerite kako je bilo…

Objava Druženje poduzetnika na VG Meetupu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Gorica u nedjelju protiv Slavena