Prijava

Vaša prijava

Gorica i Hajduk sutra pod novim reflektorima


Usuret ogledu Gorice i Hajduka trener Jakirović poručuje- spremni smo. “Utakmicu čekamo spremni, ali neću lagati ako kažem da je pred nama teška utakmica. Hajduk sigurno ima računicu da nas pobjedi”, govori Jakirović.

Ova se utakmica prvi put igra pod novim reflektorima, ali i prepunim stadionom. Karte su već rasprodane, pa tako na dan utakmice neće biti karata u prodaji.

“Pune tribine su još jedan dodatan motiv da damo 200 posto od sebe i ponovimo priču na Poljudu”, kaže Matija Dvorneković.

Iz Kluba mole sve gledatelje da na vrijeme dođu na stadion kako se ne bi stvarale gužve. “Zbog sustava brojača gledatelja cijeli proces ići će nešto sporije nego što bismo željeli i zato molimo gledatelje da nam ranijim dolaskom pomognu da izbjegnemo prevelike gužve i eventualno kašnjenje na početak utakmice. Također, želimo istaknuti kako će i ovoga puta, jednako kao i na drugim utakmicama koje spadaju u utakmice visokog rizika, cijela istočna tribina biti namijenjena gostujućim navijačima. Ne zbog naše želje i odluke, nego zbog propisa.  Budući da velikogorički gradski stadion ima samo dvije tribine, istočna tribina određena je za gostujuće navijače i klub domaćin ne smije prodavati ulaznice za domaće navijače za tu tribinu.”, poruka je Kluba.

Utakmica počinje u 15 sati.

Objava Gorica i Hajduk sutra pod novim reflektorima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.