Prijava

Vaša prijava

Radionica pametne prehrane


Pučko otvoreno učilište organizira Radionice pametne prehrane za odrasle koja će vam dati odgovore na brojna pitanja o vašem zdravlju, tjelesnoj težini i promjeni prehrambenih navika. Radionice će voditi nutricionistica Hrvojka Becker, urednica portala www.zdravaprehrana.info koja se zalaže za individualan pristup koji obuhvaća antropometrijsku analizu tijela te postepen gubitak težine uz pravilnu prehranu u kombinaciji s tjelovježbom.

Fizička aktivnost i prehrana

Na radionicama govori o uzrocima i posljedicama prekomjerne težine, te objašnjava kako najbolje kombinirati namirnice i time utjecati na poboljšanje zdravlja, izbalansirati prehranu i daje rješenja kako uskladiti ubrzani tempo života i zdravu prehranu.

Savjetuje kako se pokrenuti na fizičku aktivnost, izbjeći marketinške trikove pri kupnji namirnica i kako potaknuti djecu da se kvalitetnije hrane. U praktičnom dijelu radionica polaznici će biti podijeljeni u nekoliko grupa, od kojih će svaka dobiti zadatak izraditi jelovnik za jedan dan. Na kraju vježbe i zajedničke rasprave slijedi evaluacija predloženih jelovnika.

Vaganje i individualni pristup

U sklopu savjetovanja svaki polaznik imat će prilike proći mjerenje na dijagnostičkoj vagi za analizu tjelesnog sastava. Izračun se vrši pri potpunoj diskreciji, kao i daljnji razgovor tijekom savjetovanja. Polaznici koji su se do sada odlučili na prehrambeno savjetovalište i provođenje dijetoterapije vrlo su brzo i učinkovito postigli uspjeh pri provođenju redukcijskog mršavljenja ili ostalih problema vezanih uz prehranu.

Radionice su jednom do dva puta mjesečno, prva je u petak, 9.11., cijena je 60 kuna.

Objava Radionica pametne prehrane pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Karate kid besplatno u kinu

ZET na meti: Lažni profili nude lažne godišnje karte