Prijava

Vaša prijava

Azena nastavila crni niz


Odigrani susreti 6. kola u odbojkaškim ligama za žene. Velikogoričke igračice ovog vikenda su ubilježile i šesti uzastopni gubitak bodova. Igračice mladog trenera Luka Bišćana poražene su u vrlo neizvjesnoj utakmici od Nove Gradiške. Azenašice su bile na pragu prvog trijumfa u ovoj sezoni, vodile su sa 2:1 u setovima, ali pak su domaće odbojkašice na kraju slavile.

Ovim porazom Azena je ostala na predzadnjem mjestu, ispred samo Drenove, protivnika protiv kojega igraju u Velikoj Gorici u sljedećem sedmom kolu predstojećeg vikenda.
U 1. B ligi za odbojkašice Velika Gorica je svladala Vrbovec sa 3:2. Vodile su sa 2:0, da bi gošće izjednačile omjer, ali na kraju je ipak slavila ekipa trenera Vinka Ivelja. Ovo je druga pobjeda Goričanke, koji u sljedećem kolu igraju protiv Olimpika 2, koji je 11. dok je Velika Gorica jedno mjesto ispred njih.

U 2. Ligi Sjever za odbojkašice igračice Gorice, trenerice Ines Rendulić, pobijedile su u gostima ekipu Kitro iz Varaždina sa 3:1. Goričanke su ostale prve, a u sljedećem kolu su domaćin sastavu Brcko.
Goran Klobučarić

Objava Azena nastavila crni niz pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Dođite u Živu knjižnicu

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike