Prijava

Vaša prijava

DANI MLADIH Živjeti i raditi u Americi


Amerika- nekad obećana zemlja, danas destinacija koju svatko bar jednom u životu poželi posjetiti. Priliku za to imaju studenti, i to redovito putem programa Summer work and travel ili Camp program koju organizira CCUSA Hrvatska, a koje su u Klubu mladih predstavili Ivan Krznarević i Mia Stefanović. Definicija je jednostavna- tri mjeseca radiš, pa 30 dana putuješ. Interes, očekivano- dobar pa tako svake godine u Ameriku otputuje do 400 studenata.  “Bilo je dinamično i neizvjesno, ali vrhunac svega je kad čovjek spozna samog sebe, prošire mu se horizonti, pogled na život, na rad, na samostalnost…sve”, govori nam Ivan.

A jednom kad student krene, teško da se neće vratiti. Iskusila je to i Mia. Ona je kroz svoja putovanja doživjela dvije različite Amerike, pa je tako jednom bila u velikom turističkom mjestu, dok je godinu kasnije radila na ranču

A to je bio i cilj predavanja kojeg je Gorički klub mladih organizirao kao start Dana mladih, da studenti upoznaju sve opcije i na koncu- otputuju. U nastavku dana održana je i Stand up večer.

Objava DANI MLADIH Živjeti i raditi u Americi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Čaga