Prijava

Vaša prijava

STOLNI TENIS Kvarneru neizvjestan dvoboj protiv Velike Gorice


Nastavljeno je natjecanje u 1. ligi skupina Zapad za stolnotenisače i stolnotenisačice. Nažalost, oba velikogorička sastava doživjeli su neuspjehe. Igračice su poražene dva puta, a igrači jednom, i to u sjajnom, vrlo neizvjesnom susretu.

Stolnotenisačice Velike Gorice imale su dvostruki program i u oba navrata su poražene sa istovjetnih 1:4. Prvo su izgubile od Jaske, uz jedinu pobjedu Zare Ilić, da bi nekoliko sati kasnije gostovali u Dugom Selu i okončale susret s istim rezultatom kao u Jastrebarskom – 1:4. Opet je slavila samo Zara Ilić, dok su njezine kolegice Magdalena Bradić i Mia Ivanković upisale poraze u svojim dvobojima. Bez obzira na ova dva poraza, Velika Gorica je ostala četvrta na prvenstvenoj ljestvici.

U muškoj konkurenciji, Velika Gorica je protekli vikend imala samo jedan nastup. Bili su u Rijeci protiv Kvarnera vrlo blizu trijumfa, ali su na kraju ipak poraženi sa 3:4. Dva boda je upisao odlični Marko Habijanec, a jedan je dodao Martin Petrović, uz jedan gubitak. U odlučujućem susretu poraz je ubilježio Marko Dolibašić. Velika Gorica je nakon pet odigranih kola na petom mjestu.

Goran Klobučarić

Objava STOLNI TENIS Kvarneru neizvjestan dvoboj protiv Velike Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Porazi odbojkašica i odbojkaša

U prometnoj nesreći kod Selnice poginuo muškarac (41)