Prijava

Vaša prijava

NOGOMET Nema vremena za žalovanje, slijedi domaćinstvo protiv Osijeka


Nogometaši Gorice ostavili su odličan dojam u susretu protiv najbolje hrvatske momčadi, Dinama. Iako su minimalno poraženi sa 1:0, ono što su igrači trenera Sergeja Jakirovića pokazali u svih 90 minuta ostavlja s pravom nadu u kvalitetan završetak ove sjajne jeseni.

Jakirović i njegovi puleni nakon susreta a i sada nakon što su prošla tri dana od utakmice, nikako ne mogu prežaliti što nisu osvojili barem jedan bod. A bili su i više nego blizu. Dvije velike prigode, Dvornekovića i Suka još dugo će se prepričavati hodnicima i svlačionicom, kao i među navijačima Gorice.
„Bili smo doista dobri, ako bismo gledali zadnjih 20-ak minuta, mogu slobodno reći i odlični. Ali, što nam to vrijedi kada smo se u Veliku Goricu vratili bez ijednog boda. Sada nam preostaje da se skupimo, odigramo što kvalitetnije preostala dva susreta i nakon toga napravimo selekciju igrača za proljetni dio sezone. Po meni trebat će nam tri do četiri nova igrača, da bismo se zadržali ovako visoko kao što smo trenutno“, riječi su trenera Gorice, Sergeja Jakirovića. Nakon što su u posljednje dvije utakmice poraženi, Goričani sada imaju pomalo i imperativ povratka na pobjedničku stazu. U preostala dva susreta do zimske stanke, prvo u nedjelju dočekuju Osijek, koji je također u laganoj rezultatskoj krizi, da bi ovu kalendarsku godinu i polusezonu završili gostovanjem kod Lokomotive.

Već i na prvi pogled ovo su utakmice koje će dosta toga reći u pogledu pravog stanja stvari. Tu prvenstveno mislimo na potvrdu da vrijede biti u gornjem domu HNL-a, što su dosadašnjim rezultatima i prezentacijama na travnjaku i pokazali. Ovaj tjedan će sva mobilizacija biti na Osječanima, suparniku kojega su u rujnu svladali u njegovom Gradskom vrtu, ali isto tako suparnika koji je nakon 16 kola na ljestvici samo dva boda iznad Gorice. Ovo će zato biti sjajna prilika da se pobjedom preskoči momčad Zorana Zekića i da se na najljepši mogući način Goričani oproste od vjernih navijača u ovoj 2018. godini. Vjerujemo da ne treba poseban poziv da se nađete u nedjelju od 17.30 na Gradskom stadionu.

Goran Klobučarić

Objava NOGOMET Nema vremena za žalovanje, slijedi domaćinstvo protiv Osijeka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.