Prijava

Vaša prijava

Očitovala se Vodoopskrba: Aglomeracija ide dalje


Na službenim web stranicama VG Vodoopskrbe početkom siječnja objavljena je, relativno kratka, obavijest i demantij oko postupka (i eventualnog zaustavljanja) procesa aglomeracije pod nazivom “Aglomeracija ide dalje”.

U tekstu navode kako ostupak nije obustavljen te kako je riječ o vrlo kompleksnom i značajnom projektu “kojim na području našeg grada značajno podižemo standard življenja i rješavamo pitanje odvodnje otpadnih voda s pročišćavanjem za mnoge naše sugrađane”

“Kako su na jedan od šest raspisanih otvorenih postupaka javne nabave, a koji se odnosi za izvođenje radova, stigle ponude koje značajno odstupaju od procijenjene vrijednosti, dobili smo 16.11.2018. od Ministarstva zaštite okoliša i energetike i 19.11.2018. od Hrvatskih voda, uputu da isti poništimo i raspišemo novi otvoreni postupak javne nabave za izvođenje radova. Ističemo kako se u sličnoj situaciji našlo još nekoliko isporučitelja vodnih usluga u Republici Hrvatskoj, te doživljavamo vrlo zlonamjernim izjave pojedinaca o navodnom „propustu i neučinkovitosti“, stoji među ostalim u priopćenju kojeg detaljnije možete pročitati ovdje.

Objava Očitovala se Vodoopskrba: Aglomeracija ide dalje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.